دسته‌بندی نشده

پوست خود را با پارافین ‌تراپی شاداب کنید

پارافین چیست؟

ممکن است بسیاری از شما، برای مراقبت از پوست صورت و دست‌وپا به مراکز ماساژ، اسپا و سالن‌های مراقبت از پوست مراجعه کرده‌ باشید. در این مراکز برای درمان پوست از یک ماده‌ی بی‌رنگ، جامد و سفیدی استفاده می‌کنند که به پارافین مشهور است. پارافین از هیدروکربن اشباع‌شده ساخته‌شده است و به دلیل بی‌بو، بی‌رنگ و بی‌مزه بودن، برای درمان‌های مربوط به پوست بسیار پرطرفدار می‌باشد. اگر شما هم علاقه‌مند هستید که اطلاعات لازم را در رابطه با پارافین‌تراپی به دست بیاورید، به شما توصیه می‌کنیم که این مقاله از مجله‌ی تخصصی بیوتی کالا را مطالعه کنید.

پارافین‌تراپی صورت  چیست؟

اگر دوست دارید که تیرگی‌های روی پوست شما محو و کمرنگ شود و شفافیت، نرمی و لطافت به پوست شما بازگردد، پارافین‌تراپی صورت را به شما پیشنهاد می‌دهیم. در پارافین‌تراپی صورت، از پارافین گرم برای درمان استفاده می‌شود. به این دلیل که گرما علاوه بر تحریک و فعال کردن کلاژن‌های پوست، باعث باز شدن منافذ پوستی شما نیز می‌شود. درنتیجه پوست شما تنفس عمیق‌تری داشته و زیبایی و شادابی پوست شما تضمین می‌شود. پارافین‌تراپی صورت و یا همان لایه‌برداری از پوست، یک کار بسیار حساس می‌باشد و بهتر است این کار را در مراکز پوست و زیبایی انجام دهید و آن را به متخصصین این کار بسپارید. درصورتی‌که دوست دارید این کار را در خانه انجام دهید، بهتر است در انجام این کار دقت و حوصله‌ی زیادی خرج کنید تا نتیجه‌ی خوبی داشته باشد.

پارافین‌تراپی دست‌ها

یکی دیگر از خدماتی که در کلینیک‌های زیبایی پوست و یا سالن‌های آرایش و زیبایی انجام می‌شود، خدمات مربوط به پارافین‌تراپی دست می‌باشد. این روش جدید برای از بین بردن خشکی، زبری و پینه‌های دست بسیار خوب عمل می‌کند. به‌طوری‌که بعد از پارافین‌تراپی دست، بهبود پوست دست شما به‌خوبی احساس می‌شود.

تأثیرات پارافین‌تراپی بر روی پوست صورت و دست

بسیاری از سالن‌های زیبایی و مراکز اسپا، پارافین درمانی را یا به‌صورت جداگانه و یا همراه با خدمات پدیکور و مانیکور انجام می‌دهند. پارافین‌درمانی تأثیرات بسیار زیادی بر روی پوست دست و صورت شما دارد. در بخش زیر از مجله تخصصی بیوتی کالا به برخی از تأثیرات پارافین‌تراپی بر روی پوست اشاره کرده‌ایم.

  • پارافین مانند یک کرم نرم‌کننده‌ی طبیعی عمل می‌کند و نرمی و انعطاف‌پذیری پوست را برای شما به ارمغان می‌آورد.
  • پارافین‌درمانی خشکی، زبری و ترک‌های دست و پای شمارا رفع می‌کند.
  • پارافین‌تراپی باعث باز شدن منافذ پوستی می‌شود. درنتیجه تنفس پوست عمیق‌تر از قبل می‌شود.
  • پارافین‌تراپی سلول‌های مرده را از بین می‎برد. درنتیجه پوست شما شاداب‌تر و زنده‌تر به نظر می‌رسد.
  • پارافین‎‌تراپی روند پیری پوست را عقب می‌اندازد و به جوان‌سازی پوست کمک بسیاری می‌کند.
  • پارافین‌تراپی در واقع نوعی حرارت درمانی است و با انجام این کار گردش خون در پوست دست و صورت شما افزایش می‌یابد.
  • پارافین‌تراپی باعث تحریک لایه‌های زیرین پوست و فعال شدن کلاژن سازی پوست می‌شود.
  • پارافین‌تراپی تیرگی پوست شمارا رفع کرده و شفافیت پوست شمارا بیشتر می‌کند.
  • پارافین استفاده‌شده در این روش بو ندارد. درنتیجه هنگام درمان اذیت نمی‌شوید.

همچنین پارافین درمانی علاوه بر خواص بهداشتی و آرایشی دارای فواید زیر نیز است:

  • برای تسکین دردهای عضلانی و ماهیچه مانند آرتروز بسیار مفید است.
  • اسپاسم، گرفتگی عضلات، التهاب ناشی از رگ به رگ شدن و پیچ خوردن مفاصل را از بین می‌برد.
پارافین تراپی در خانه

پارافین‌تراپی برای مقاصد مختلفی انجام می‌شود. اگر این کار را برای کاهش درد انجام می‌دهید، به شما توصیه می‌کنیم که آن را در مراکز مخصوص این کار انجام دهید تا به‌صورت علمی، کار پارافین‌درمانی را برای شما انجام دهند. درصورتی‌که این کار را صرفاً برای زیبایی انجام می‌دهید، بهتر است تا زیر نظر متخصص و در سالن‌های زیبایی انجام شود تا پوست دست و صورت شما دچار مشکلات احتمالی درنتیجه‌ی گرما نشود. درصورتی‌که دوست دارید این کار را در خانه و با هزینه‌ی کم انجام دهید، بهتر است طبق مراحل گفته در بخش زیر گام بردارید تا زیبایی پوست شما تضمین شود.

مواد موردنیاز برای پارافین‌تراپی:

برای انجام پارافین‌تراپی لازم است که مواد زیر را تهیه کنید:

تهیه یک بسته پارافین آماده نیم کیلویی یا ۴۵۰ گرمی، دستگاه پارافین ۴ لیتری و یا ۲ لیتری، روغن قبل از پارافین‌تراپی، حوله و جوراب مخصوص پارافین‌تراپی

مراحل پارافین‌تراپی دست‌وپا

مرحله اول- آب‌کردن پارافین: با استفاده از یک دستگاه پارافین، می‌توانید پارافین خریداری کرده را ذوب کنید. زمانی که موم به‌طور کامل آب شد، آن را داخل یک ظرف پلاستیکی که از قبل چرب شده بریزید. وقتی‌که لایه‌ی نازک موم بر روی ظرف بسته شد، دمای موم را اندازه‌گیری کنید. اگر دمای آن به ۵۰ درجه رسید می‎توانید برای مرحله‌ی بعدی اقدام کنید.

در صورت تمایل می‌توانید پارافین و دستگاه پارافین‌تراپی خود را از فروشگاه اینترنتی بیوتی کالا خریداری کنید. برای انجام این کار در خانه، تهیه‌ی یک بسته‌ی نیم کیلویی پارافین و خریداری دستگاه ۲ لیتری پارافین کفایت می‌کند. برای مشاهده‌ی محصولات ما و اطلاع از قیمت‌ها از فروشگاه ما دیدن کنید.

مرحله دوم-استفاده از پارافین: قبل از شروع این مرحله بهتر است لاک ناخن‌های دست و پای خود را پاک کنید. سپس دست‌های خود را با آب و صابون بشویید و با حوله‌ای بدون پرز آن را خشک کنید. چند قطره روغن‌زیتون بر روی پا و یا دست خود بریزید. تمام این قسمت‌ها را داخل پارافین بگذارید. بعد از چند ثانیه می‎بینید که یک لایه پارافین بر روی بدن شما بسته است. بعد از خشک شدن پارافین، دوباره دست و پای خود را داخل پارافین قرار دهید. این کار را حداقل ۱۰ بار انجام دهید تا پارافین بر روی دست و یا پای شما شکل بگیرد.

مرحله سوم-گذاشتن پا و یا دست درون کیسه: در این مرحله لازم است تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، دست و یا پای خود را درون یک حوله، پلاستیک و یا دستکش بپیچید.

در صورت نیاز می‌توانید حوله دست و حوله‌ی پای  مخصوص پارافین‌تراپی را از فروشگاه بیوتی کالا به‌صورت اینترنتی خریداری کنید.

مرحله چهارم-برداشتن پارافین: در این مرحله می‌توانید دست و یا پای خود را از کیسه خارج کنید. سپس به کمک دستمالی نرم، پارافین را از روی پوست خود پاک کنید. در انتها مقداری مرطوب‌کننده پوست به دست و پای خود بمالید.

در آخر می‌توانید پارافین‌های اضافی را نگه‌داشته و برای دفعات بعدی استفاده کنید.

مراحل پارافین تراپی صورت

پارافین‌تراپی صورت بسیار حساس می‌باشد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم که در صورت عدم تجربه کافی، این کار را در خانه انجام ندهید.

مرحله اول-پاک کردن آرایش صورت: در قدم اول لازم است تا صورت خود را از هرگونه مواد آرایشی و چربی پاک کنید. برای این کار از محلول‌های پاک‌کننده صورت استفاده کنید.

مرحله دوم-پوشاندن موها: موهای خود را به‌وسیله‌ی یک کلاه مخصوص بپوشانید تا هنگام کار پارافین‌تراپی مزاحمتی برای شما ایجاد نکند.

مرحله سوم-ماساژ صورت: با استفاده از یک کرم مرطوب‌کننده صورت، تمامی قسمت‌ها ازجمله صورت، گردن، چانه، پیشانی، بینی و … را به مدت چند دقیقه ماساژ دهید.

مرحله چهارم-استفاده از محافظ صورت: در این مرحله برای جلوگیری از سوختگی و حساسیت لازم است تا صورت خود را با یک پارچه‌ی ضخیم بپوشانید. این پارچه تمامی قسمت‌های صورت به‌جز بینی، چشم و دهان شمارا می‌پوشاند تا در حین پارافین‌تراپی بتوانید به‌راحتی نفس بکشید و پلک بزنید.

مرحله پنجم-قرار دادن پارافین بر روی صورت: در این مرحله با یک قلم بزرگ، پارافین گرم شده را بر روی پارچه‌ی محافظ می‌مالید. بعد از ۱۰ دقیقه پارافین بر روی صورت شما شکل‌گرفته و تأثیر مثبت خود را بر روی پوست شما می‌گذارد.

نکته: در این مرحله لازم است تا حرارت پارافین با دستگاه مخصوص آن تست شود تا پوست شما دچار سوختگی نشود.

مرحله ششم-پاک کردن پارافین: در مرحله آخر می‌توانید پارافین را از روی صورت خود بردارید. سپس با روغن‌های گیاهی معطر صورت خود را به‌آرامی ماساژ دهید. بعد از پایان این کار، خشکی پوست شما رفع شده و شادابی و طراوت به پوست صورت شما برگردانده می‌شود.

آیا پارافین درمانی دارای عوارضی است؟

-در برخی از افراد، استشمام بوی پارافین باعث ایجاد مشکلاتی نظیر استفراغ، حالت تهوع، سردرد می‌شود.

-استشمام مستقیم پارافین خطر ابتلا به سرطان ریه را در شما زیاد می‌کند؛ اما استشمام موضعی آن اشکالی ندارد.

-گرمای پارافین باعث ایجاد حساسیت و تحریک پوست در برخی از افراد می‌شود. در این شرایط برآمدگی‌های قرمزی بر روی گردن، کمر و یا صورت مشاهده می‌شود که همراه با خارش پوست نیز می‌باشد.

-درصورتی‌که زخم باز و یا پوست حساسی دارید، به‌هیچ‌عنوان از پارافین استفاده نکنید. استفاده از پارافین در این شرایط باعث التهاب و ناراحتی پوست شما می‌شود.

-پارافین تراپی برای کسانی که دچار فشارخون بالا، واریس و یا دیابت هستند، منع مصرف دارد.

-داغ کردن بیش‌ازاندازه‌ی پارافین باعث آتش‌سوزی می‌شود؛ بنابراین اگر این کار را در خانه انجام می‌دهید، مواظب باشید تا دمای پارافین به بیشتر از ۵۰ درجه نرسد.

سخن نهایی

پارافین درمانی اگر به‌صورت اصولی و دقیق انجام شود، تاثیر بسیار مثبتی بر روی پوست صورت شما دارد. ما در این مقاله از مجله تخصصی بیوتی کالا به معرفی این روش درمانی پرداختیم. در صورت داشتن هرگونه سؤال و یا شبهه درباره‌ی هر یک از این اطلاعات نظیر انتخاب پارافین مناسب و یا نحوخ صحیح مراحل، می‎توانید مستقیماً از کارشناسان مجرب ما در فروشگاه اینترنتی بیوتی کالا سؤال بفرمایید.

نمایش همه

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی :

بستن
بستن